Tarihçe

  Tarihçe
  Vizyonumuz ve Misyonumuz
  Belgelerimiz
  Görseller
  Referanslarımız



TARİHÇE

1971 yılında İsot Kardeşler Lastik kaplama adi ortaklığı olarak temelleri atılan şirketimizin ünvanı 1991 yılında İSOT LASTİK SANAYİ ve TİC. LTD.ŞTİ. olarak değiştirilmiştir.

1995 yılında Teknik ve idari yapılanmanın ardından, Amerika ve İtalya’dan soğuk sistem makineleri,
İtalya, Almanya ve Lüksemburg’tan aldığı sıcak sistem Kamyon ve İş Makinele Kalıpları
6 parça radyal açılımlı presler ve zengin desen dağılımı ile birlikte, makine yatırımı olarak sektörün ilk üçüne girme başarısını göstermiştir. Kraiburg ve Michelin kaplama bayiliği ile lastik kaplama sektörüne adım atan firmamız  Bugün Soğuk Sistem Goodyear, Dunlop, Pirelli ve HP lastiklerinin lisanslı kaplamacısı olarak yoluna devam etmektedir.

1998 yılında TSE hizmet yeterlilik belgesi ve 2003 yılında ISO:9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ belgesini alan sektörün ilk tesisiyiz.

45000 adet yıllık kaplama kapasitemiz ile Uluslararası Taşımacılık, Yurtiçi Taşımacılık, Taş Mıcır Ocakları, Muhtelif İnşaat şirketleri, Hazır Beton Santralleri, Marmara bölgesi belediyeleri ve bağlı şirketlerine kapladığımız kamyon, otobüs ve iş makineleri lastikleri Güvenle kullanılmaktadır.

Her türlü yol şartlarında çalışabilecek zengin desen dağılımımız ile 365 gün aralıksız hizmet vermekteyiz. 24 saat içinde kaplama ve tamir garantisi, Acil Yol Yardımı, yerinde söküp takma, Bilgisayarlı Rot Balans servisi vermiş olduğumuz hizmetlerdir.
 
Şirketimizde kaplanan lastiklere İSOT LASTİK garanti güvencesi altındadır. Uygun kullanım sonrası yeniden kaplanabilme garantimiz bulunmaktadır.
 
Müşteri memnuniyetinin üst seviyeye çıkarılması temel politikamızı oluşturmaktadır.



 
2010 - İsot Lastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirket   Anasayfa Hakkımızda İletişim
      Yol Durumu  
Atayolu Cad. 203 Sancaktepe / İSTANBUL
e-mail : info@isot.com.tr
Web Tasarım